Rolls Royce Limousine
En världsunik Rolls RoycelimousinE endast 4 kända exemplar i värden.
Denna Rolls Royce är byggd och anpassad för att passa brudparens önskemål. Träpanelerna är utskurna i valnöt med rosor som motiv, mattorna på golvet är handknutna och tillverkade i Kashmir i Indien. Kristallglasen är upphängda i hållare från 1880 talet, bordet har designats med tanke på brudparets behov av Champagne och blomsterhållare för brudbuketten. Bilen är utrustad med stora sminkspeglar som fälls ned från taket, bilen har ett bra benutrymme samt en extra stor dörr för att bruden lätt ska komma in om hon har en stor klänning. 

Lincoln Town Car
Den optimala limousinen för
4-6 passagerare, som sitter mitt emot varandra för en festligare stämning.

 

Dodge Charger 
Detta är vår nya snygga, superlyxiga limousine – Dodge Charger! Denna limousine är gjord av en “muskelbil” helt unik i Sverige och i Norden och en längd på hela 9, 2 meter. 

Chrysler 300C
Detta är vår snygga, lyxiga limousine – Chrysler 300C! Denna limousine är riktigt lyxig, med gräddvit glansig lack och en längd på hela 9 meter. Kallas ofta för “babyBentley” då särdragen är snarlika.

Hummer H3
Våra Fantastiska Hummerlimousiner sträcker sig över 9 meter och tar upp till 8 passagerare. De har fullt utrustade champagnebarer (glas & is), bekväma skinnsoffor, m.m.