TIPS

Bröllopet är ett av livets höjdpunkter, det är mycket att tänka på för att allt ska fungera på bröllopsdagen.

Glöm inte att äta och dricka före/under resan. Vi kör ofta till McDonald´s för detta.

Tidsberäkning
En kyrkvigsel pågår normalt i 30 minuter, men om det finns tidsutrymme kan en vigsel vara upp till 45 minuter.
När det är en väl anlitad kyrka ges sällan mer tid än 30 minuter för att inte bröllopsföljena ska trängas i kyrkporten. När brudparet har kommit ut på kyrktrappan och tar emot gratulationerna kan det ta allt från 5 upp till 20 minuter innan det är dags för avfärd.
Tiden är beroende på antalet gäster samt väder och årstid. Bröllopsbilen är normalt det första fordon som lämnar kyrkan. En liten runda på stan ger gästerna möjlighet att vid festlokalen få några minuter för att hänga av ytterkläder samt för toalettbesök.
Om ni har brudfotografering efter kyrkakten, fråga fotografen hur lång tid det beräknas att ta så att ni ej kommer i tidsnöd. Bilen kan vara inbokad för ett bröllop efter er.
En mobiltelefon kan vara bra att ha med om man vill komma i kontakt med sin bestman, eller om man vill meddela gästerna om att brudparet strax anländer.

Rolls Royce
Om ni vill åka en Rolls Royce på ert bröllop bör ni veta att skillnaden mellan de olika modellerna är enormt stor. Be att få se ett foto på bilen eller åk och titta innan ni bokar så ni vet vad ni beställer.

Bokning
När ni ska boka transport, ring runt och jämför priser. Debitering från garage till garage är den vanligaste prissättningen. När ni får pris per timma, tänk då på att framkörning och återkörning läggs till utöver tiden ni själva disponerar bilen. (Själva ger vi ett fast pris som inkluderar fram- /återkörning, moms m.m.)
6 % moms tillämpas vid persontransport.
Bokningar sker normalt per telefon till vårat kontor nr 070-7774035. Frågor om lediga bilar samt priser kan göras via e-mail. För att vi ska kunna ge er ett fast pris vill vi veta vilken tid ni går in i kyrka, hur lång tid ni behöver ha bilen samt till vilken festlokal vi ska köra er. Det är också bra om ni lämnar telefonnummer så vi snabbare kan nå er.Champagne ingår ej normalt i priset. Ett tips är att någon i bröllopsföljet lämnar över en flaska till chauffören om ni önskar något drickbart efter vigseln.